Der er ikke nogen grund til at fryse når du er ude på jagt. Vi har i denne kategori samlet alle vores varmeste jagtjakker og jagtbukser til dig. Således er du fri for at fryse, også selvom kulden bider og temperaturen er lav. 


DEERHUNTER RAM VINTER SÆT

Et rigtig fedt vinter jagtsæt fra Deerhunter. Der er i dette sæt lagt virkelig stor vægt på varme og komfort. Sættet er perfekt til på den kolde dag i reviret eller i tårnet. 


SEELAND HELT II SÆT

Helt II sættet fra Seeland er et klassisk og meget design-dæmpet. Men det er nok også det eneste der er dæmpet i det her. For sættet er virkelig lækkert. Rigtig god varme via den gode Thinsulate foring. En rigtig god pasform. Spækket med masser af fede detaljer, bl.a. den mulighed at du kan lave jakken om til en rygsæk. 


HÄRKILA DRIVEN HUNT SÆT

Härkila Driven hunt sættet er til dig der absolut ikke vil gå ned på udstyret. Den perfekt kombination af det hele. Sættet er yderst funktionelt, men samtidig også rigtig varmt. Det materiale som sættet er fremstilleti, betyder også at du får et virkelig slidstærkt sæt. 


DEERHUNTER MUFLON SÆT

Enkelt med genialt. Muflon sættet fra Deerhunter kombinere alle de gode ting. Masser af fede features i sættet, og så kommer du til at kunne holde varmen. Materialet som det er fremstillet i er strækbart i 4 retninger. Det betyder at du får et varmt jagtsæt med virkelig god pasform. 


NORDHUNT RAZOR SÆT

Et varmt og 100% vandtæt jagtsæt fra Nordhunt. Fremstillet i Camo-design og proppet med masser af gode detaljer til jægeren. 


Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60