Det bedste uld til at kombinere varme og åndbarhed, det er merinould. Aclima er en af verdens førende, når det kommer til at udvikle funktionel beklædning i merinould. Du kan tjekke vores store udvalg i både uldundertøj til mænd og kvinder, eller tage et kig på tilbehøret. 


Aclima undertøj til mænd


Aclima undertøj til damer


Aclima tilbehør


Lille uldguide: Derfor vælger du uld

Uld var i meget lang tid et overset materiale. Men det er det ikke mere, og det er det ikke fordi, forbrugeren har fået øjnene op for de fantastiske egenskaber, som uld indeholder. Vi kunne skrive masser af tekniske specifikationer, men vi har valgt den "lille uldguide", hvor vi fokuserer på de ting, du som forbruger kan relatere til.
Det faktum, at uld varmer, det er der nok ingen, der er i tvivl om. Men ikke desto mindre er det derfor, materialet er så populært. Men når du har det varmt, så sveder du? Og hvordan er det nu med sved, er det lugtfrit? Ikke helt! Så en klar grund til at uld (og især merinoulden) er blevet så populær, som det er, er at der går længere tid, før dit tøj lugter fælt af sved. Så du har altså en rigtig fin kombination af funktionelt tøj, som giver dig varme, men holder lugten væk.
Der findes masser af skrøner omkring uld, og det kradser og ikke er til at have på huden. Sådan var det måske engang, og det er også helt korrekt, at vælger du fuldstændig ubehandlet uld direkte mod kroppen, så kradser det nok lidt. Men det er ikke noget, du skal være bange for overhovedet. Producenterne af uldundertøj har naturligvis taget højde for det. Det er også derfor mange af dem vælger merinould, når de skal producere!
DU vælger uld, fordi det er både temperaturregulerende, bakteriehæmmende, varmt og meget blødt.

Hvorfor er merinould SÅ godt

Merinould er en specifik type uld. Det stammer fra en bestemt type får (kaldet merino fåret) Merinould anses verden over for at være en af de blødste typer uld, du kan komme i nærheden af. De meget luftholdige fibre, som merinoulden har, gør at den er utrolig let, men også rigtig varm grundet den store luftisolation. Og hvis man kan tale om svedtransport i uld, så er merinoulden helt klart den, som klarer den øvelse bedst.
Har du haft et produkt i merionould i hånden fra eksempelvis Aclima, så ved du, at det ikke er et særlig "tykt" produkt. Og det er en kæmpe fordel ved merionould, at du ikke skal have et særligt tykt lag af det, før det varmer rigtig godt. Og når du arbejde med et tyndt lag, så har det også nemmere ved at tørre, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du bruger dit merino produkt til sport eller anden fysisk aktivitet.

Aclima er alig med merinould

Aclima er et fantastisk norsk brand, som vel nok må kaldes eksperter i merinoould. De fremstiller langt de fleste af deres produkter i dette fantastiske materiale. De gør det i flere forskellige serier, dem kan du få et overblik over lidt længere nede.
I produktionshallerne hos Aclima produceres der både undertøj i uld, mellemlag i uld og tilbehør som huer, handsker, balaclavaer og halsedisser. Altid med fokus på at skabe det bedste fundament til forbrugeren. Om det er til aktiviter om sommeren eller vinteren. Aclima har helt sikkert et produkt, eller en sammensætning som dækker dit behov.

Guide: Forskel på Aclima serier

Der findes som tidligere skrevet en del forskelliger serier fra Aclima. Det er ikke alle serier, vi fører i Hubertushuset, men vi har udvalgt en rigtig fed sammensætning til dig, så du er dækket ind både sommer og vinter.

Lightwool serien fra Aclima

Den tyndeste, men også den mest anvendte serie fra Aclima. Den kan faktisk bruges hele året rundt. Både som enkeltstående serie, eller i kombination med eksempevis Woolnet serien. Lightwool er, som navnet indikerer, let og meget blødt. Giver en stabil og god varme indefra.

Warmwool serien fra Aclima

Denne serie er til efteråret og det tidlige forår. Der, hvor kulden ikke er ekstrem, men det er stadigvæk koldt. Denne serie er en af vores bedst solgte til jægeren, der skal på efterårsjagterne.

Hotwool serien fra Aclima

Den vælger du, når du går på jagt eller laver andre udendørsaktiviter om vinteren. Der, hvor kulden rigtig bider. Den varmeste uldserie, vi kan tilbyde. Skal du stå stille på jagt rundt om remissen, det blæser og sner, så skal du vælge den her. Skal du sidde eller stå stille og vente på vildtet, så vælger du den her.

Woolnet serien fra Aclima

En rigtig fed "kombinationsserie" fra Aclima. Den almindelige Woolnet serie er til ham eller hende, som ønsker stabil varme, men også bevæger sig en del. Net-designet gør, at åndbarheden i denne serie er optimeret, men der selvfølgelig også stadigvæk er de gode varmeegenskaber fra ulden.
Der findes en HYBRID version i Woolnet serien. Den er udviklet med stor fokus på de koldere måneder, men hvor du stadigvæk er aktiv. Hybrid serien beskytter dig på de udsatte områder, men giver stadigvæk kroppen mulighed for at ånde.

Andre serier fra Aclima

Af andre serier fra Aclima kan der nævnes både Doublewool, Woolshell og Coolnet. De dækker naturligvis også forskellige behov. Men Coolnet serien er nok den, de fleste vil nikke genkendende til. Det er den serie, du vælger, når du dyrker sport med højt aktivitetsniveau.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60