TØJ MED ELEKTRISK VARME

Hvis du fryser, så er tøj med elektrisk eller batteridrevet varme lige dig. Konceptet er tøj med indbyggede varmepaneler i tøjet, som så aktiveres med batterier, powerbanks og lignende. Vi tilbyder hos Hubertushuset et stort udvalg i varme tøj som opvarmes med batterier og powerbanks. Tjek det ud. Du finder bl.a. varmetøj fra Nordic Heat, Härkila og Deerhunter


VARMETØJ FRA NORDIC HEAT


VARMETØJ FRA HÄRKILA


VARMETØJ FRA DEERHUNTER


STØVLER & TILBEHØR MED INDBYGGET VARME


Jagttøj med varme

Hvis du er jæger, så kender du ulempen ved at fryse på jagt. Der findes næsten ikke noget mere demotiverende end at have glædet sig til jagten, og så står man og er gennemkold og fryser. Eller skal vi tegne et andet billede? Jagt er som udgangspunkt ikke gratis, det kan de fleste jægere tale med om. Hvis du så vælger at investere nogle af dine surt optjente penge i en jagtrejse, bør man så ikke satse på fuld valuta for pengene? Det er i hvert fald ikke optimalt at stå og fryse på drivjagten; eller sidde i tårnet og bevæge sig for at få varmen. Sådan en rejse/oplevelse skal nydes i fulde drag.

Virker tøj med elektrisk varme

Du kan hjælpe problemstillingen "at fryse" på vej. Der findes i dag masser af muligheder for varmeguleret tøj, også kaldet batteridrevet varmetøj. Vi kan ikke love, at det kan tage al kulden, men vi kan fortælle dig, at det virker, og det giver en bedre oplevelse. Når man taler om tøj med varme, så er det faktisk sådan i dag, at det findes både som inderlag og yderlag. I starten var det mest undertøj med varme, som producenterne fremstillede, fordi det er det lag du har tættest på kroppen. Men den udvikling er gået videre, og du kan i dag faktisk både få varmeveste, jagtjakker med varme og selvfølgelig jagtbukser. Derudover findes der masser af tilbehør, såsom handsker, huer, halsedisser og strømper. Det er klart, at jo tættere på kroppen, varmekilden er, desto nemmere bliver det at varme kroppen igennem. Derfor lagde de fleste også ud med varmeundertøj. Men hvis du nu eksempelvis sværger til uldundertøj som det inderste lag, så kan en vest eller en jakke med varme lægges udenpå som et ekstra lag. Det er også en rigtig god kombination, som sikrer dig masser af varme.

Sådan virker tøj med varme

Det er egentlig meget simpelt. Og så alligevel ikke. Der ligger selvfølgelig en masse undersøgelser og forskning bagved for at finde ud af, hvad der fungerer bedst i forhold til at tilsætte ekstra varme. Der er taget udgangspunkt i både de "stillinger", du er i under jagt, men også hvor kroppen mister og modtager varme.
Der laves varmepaneler i tøjet, som så aktiveres med en strømkilde. Nogle producenter fremstiller deres egne batterier til vametøjet, mens andre fremstiller det således, at du kan bruge en hvilken som helst powerbank. Det er typisk sådan, at en større powerbank selvfølgelig kan give varme i noget længere tid? Men det er så også i mange tilfælde en powerbank, du skal tilkøbe ud over prisen på varmetøjet. De producenter, der laver deres egne batterier til det elektriske varmetøj, leverer selvfølgelig batterier med i købet, og så er du køreklar. Så der er helt sikkert ikke nogen grund til at sidde og hundefryse, når du tager på jagt. Der findes masser af muligheder.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60