TØJ MED ELEKTRISK VARME

Er du en frossenpind? Så kan tøj med varme sagtens være en god løsning for dig. Og det gælder faktisk ikke kun jægere, men også outdoorfolket eller dig, som bare har en tendens til at fryse. Forestil dig at du fryser, men at du ved et enkelt klik kan få ekstra varme på kroppen! Lyder det tiltalende?

Varme i tøjet giver en ekstra velvære. Som jæger kan du opleve mange situationer, hvor kulden bider. Måske har du prøvet at sidde stille i tårnet, solen står op, og du kan mærke kulden indtager din krop? Du er på fuglejagt i det gode danske efterårsvejr, vinden rusker, og det er bidende koldt. Hvorfor ikke gøre disse oplevelser bedre med tøj med varme i? Hvorfor ødelægge den gode jagtoplevelse ved at fryse? Tøj med varme er din løsning her.


FIND DIT VARMEPRODUKT HER


Facts om tøj med ekstra varme

HVORFOR VÆLGE EKSTRA VARME?

Det er egentlig ikke så svært at svare på! Fordi du kan!

Men nok også fordi du ikke skal fryse, og fordi din samlede oplevelse bliver bedre. Om det er din jagtoplevelse, skioplevelse eller noget helt tredje, det bestemmer du. Den bedste anbefaling herfra er, sørg for at have rigeligt med batterier eller powerbanks, for du bliver afhængig.

TØJ MED ELEKTRISK VARME

Om det er en vest med varme i, eller det er en hel jakke med elektrisk varme i. Effekten og budskabet er det samme. Det handler om ekstra ( elektrisk ) varme til dig, der fryser eller er kuldeskær. De fleste sæt drives af batterier eller powerbanks, som kobles til tøjet, og så er der varmetråde indbygget i tøjet, som skaber den ekstra varme. I de fleste tilfælde kan du regulere varmen i flere niveauer, så du kan tilpasse det til dit behov nu og her.


Stort udvalg i varme tøj

NORDIC HEAT VARMETØJ

Det er et mærke, der har specialiseret sig i varmeregulerende tøj. Det er det, de kan, det er det, de vil, og de er gode til det.
Virksomheden er danskejet, og er en af Europas førende producenter, når det kommer til tøj med elektrisk varme. Nordic Heat er kendt i branchen for hele tiden at optimere og have fingeren på pulsen i forhold til nye udviklinger

ACLIMA ULDUNDERTØJ

Når du siger funktionelt undertøj, mellemlag eller andet, som er fremstillet i merinould, så kommer du ikke udenom at nævne Aclima. De udvikler vanvittigt gode (og populære) produkter i merinould, som ikke kun bruges til jagt, men selvfølgelig også til andre outdooraktiviteter og i fritiden. Merinould er vejen frem, når vi snakker om funktionelt og varmt tøj i en kombination.


HÆRKILA VARMETØJ

Vel nok det mest kendte brand, når vi snakker om jagt. De har så ikke varmeregulerende tøj som deres primære fokuspunkt,  men det afholder dem bestemt ikke fra at udvikle tøj med varme i. Og det er der rigtig mange kunder, der er glade for.
Deres altid professionelle tilgang til udvikling gør, at deres HEAT produkter allerede har vundet rigtig mange hjerter.

DEERHUNTER VARMETØJ

Kongelig hofleverandør i Danmark. Ikke at det på nogen måde har noget at gøre med deres varme beklædning, men det er mere for at bevise kvaliteten hos Deerhunter.
De har naturligvis også lavet deres bud på tøj med varme i. Og det er der kommet noget rigtig godt ud af. Kvalitetsprodukter med en innovativ tankegang og med tanke på forbrugeren.


4 topsælgere med elektrisk varme

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60