Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer

2.099,95 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
2900000684753

Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer er et par gode allround støvler, som er gode til længere vandreture, men som også kan bruges til hverdag og jagt. Med vandtæt GoreTex membran og gode til folk med hallux valgus.

Vandtætte Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer for god komfort

 

Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer er 2. generations støvle og dermed en ny og forbedret udgave af den gamle støvle. Det er en støvle i god kvalitet, med rigtig gode egenskaber.

 

Noget af det nye fra denne model i forhold til den tidligere model er den nye smarte overdel, som er produceret i kvalitets nubuck læder, ruskind og stof. 

 

Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer er produceret til folk med hallux valgus, som gør at støvlerne er specialfremstillet, så flok med hallux valgus eller knyster, kan få gode og komfortable støvler på vandre- eller jagtturen. 

 

Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer er kategoriseret som BA hos Hanwag, hvilket betyder de både er lette og har rigtig godt greb, hvilket gør dem idelle til hverdag og vandring. 

 

Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer har GoreTex membran, som betyder de både er vind- og vandtætte på turene, så du ikke skal være bekymret for at få våde tæer, hvis du træder i en vandpyt eller der er fugtigt i græsset. Ligeledes har Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer Vibram Endurance sål, som giver god greb på bløde stier og samtidig god støddæmpning. 

 

Yderligere informationer om Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer

 

- Materiale: Nubucklæder, ruskind, stof

- Membran: GoreTex

- Vægt: 1050 gram i str. 38 

- Køn: Damer

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60