Dame Fritidsstøvler

19 varer

Faldende orden

19 varer

Faldende orden
 1. Hanwag Alta Bunion GTX Lady
  Hanwag Alta Bunion GTX Lady
  1.899,95 kr.
 2. Dubarry Galway
  Dubarry Galway Støvler
  3.299,95 kr.
 3. Blundstone Model 500, Classic Comfort
  Blundstone Model 500, Classic Comfort
  1.499,95 kr.
 4. Blundstone Model 585, Classic Comfort
  Blundstone Model 585, Classic Comfort
  1.599,95 kr.
 5. Dubarry Galway, Extra Fit
  Dubarry Galway Extra Fit
  3.299,95 kr.
 6. Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer
  Hanwag Alta Bunion II GTX Støvler til Damer
  2.299,95 kr.
 7. Columbia Redmond III Waterproof - dame vandresko
  Columbia Redmond III Waterproof - dame vandresko
  Før: 899,95 kr. Tilbudspris 599,95 kr. SPAR: 300,00 kr. (33%)
  Tilbud
 8. Dubarry Kilternan Støvler
  Dubarry Kilternan Støvler
  3.499,95 kr.
 9. Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler
  Treksta Maggiore KTX Vandrestøvler
  Før: 899,95 kr. Tilbudspris 399,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (56%)
  Tilbud
 10. Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder
  Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder
  3.299,95 kr.
 11. Treksta Artemis GTX
  Treksta Artemis GTX Støvler Dame
  1.499,95 kr.
 12. Dubarry Stroketown damestøvle
  Dubarry Stroketown Damestøvle
  Før: 2.499,95 kr. Tilbudspris 1.999,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (20%)
  Tilbud
 13. Dubarry Foxrock kort damestøvle
  Dubarry Foxrock Kort Damestøvle
  2.699,95 kr.
 14. Columbia Bugaboot III vinterstøvle til damer
  Columbia Bugaboot III Til Damer
  1.399,95 kr.
 15. Blundstone Classic Comfort Mod. 1609 Støvler
  Blundstone Classic Comfort Mod. 1609 Støvler
  1.699,95 kr.
 16. Dubarry Glengarriff Ankelstøvle
  Dubarry Glengarriff Ankelstøvle
  2.699,95 kr.
 17. Sorel Torino II Parc Boot WP Dame
  Sorel Torino II Parc Boot WP Dame
  1.799,95 kr.
 18. Sorel Torino II WP Dame
  Sorel Torino II WP Dame
  1.499,95 kr.
pr. side

Dame Fritidsstøvler


Hos Hubertushuset har vi et stort udvalg af fritidsstøvler til damer. Fritidsstøvler kan være en rigtig god investering, når du er bosat i Danmark. Vejret kan nemlig være meget omskifteligt, og derfor vil du være glad for at have et par gode fritidsstøvler, der passer til vejret. På den måde er du altid godt forberedt, og det er ikke længere vejret, der skal afgøre, om du skal ud på en ny naturoplevelse. 


Fritidsstøvler til damer er et "must have" i enhver garderobe. De er ikke kun praktiske og holdbare, men også stilfulde og moderne. Der findes et utal af forskellige designs og modeller at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.


Hvilken slags fritidsstøvler til damer skal jeg vælge?


En af de mest populære modeller er fritidsstøvlerne med højt skaft. Disse støvler er ideelle til vinterbrug, da de holder fødderne varme og tørre i koldt og vådt vejr. De er også gode til at beskytte mod mudder og snavs. Høje fritidsstøvler kan enten være lavet af læder eller stof, og ofte har de en foring af fleece eller uld for ekstra varme.

Et andet populært valg er fritidsstøvlerne med lavt skaft. Disse er mere alsidige og kan bruges året rundt. De er også nemmere at tage af og på ift. de høje fritidsstøvler. Lavt skaftede fritidsstøvler kan være lavet af læder eller tekstil, og ofte har de en gummisål for ekstra trækkraft.

Fritidsstøvler til damer kan også være lavet i et mere sporty designs, fx med snørebånd eller velcrolukninger. Disse modeller er ideelle til aktive kvinder, der gerne vil have støvler, der er nemme at tage af og på, samtidig med at de er behagelige at have på under den aktive aktivitet.

Uanset hvilken model man vælger, er det vigtigt at vælge fritidsstøvler, der passer godt til ens fødder. Det er vigtigt, at støvlerne sidder tæt og godt uden at klemme, og at de har en god støtte og stødabsorbering. Det anbefales også at prøve støvlerne på med de sokker, man planlægger at bruge dem med, da det kan have indflydelse på størrelsen.

Derudover bør man også tænke over, hvilken slags vejr og terræn man forventer at bruge støvlerne i. Hvis man forventer at gå meget i mudder og vand, er det vigtigt at vælge et par støvler, der er vandtætte og nemme at rengøre.


Sådan undgår du vabler:

 

Noget, man altid skal være opmærksom på ved nye støvler eller sko er, at der er en risiko for at få vabler. Det er noget, langt de fleste gerne vil undgå, og derfor har vi lavet en guide, så du får  glæde af dine fritidsstøvler til damer. 

 1. Noget af det vigtigste at have styr på er pasformen, for de skal passe til dig. Ligeledes skal du sørge for, at de passer til vejret. Hvis det regner, og de ikke er vandtætte, øger dette risikoen for vabler.
 2. Det kan også være en rigtig god idé at supplere med indlægssåler. De kan nemlig forbedre pasformen, og derudover kan du få indlægssåler, der er stødabsorberende.
 3. Strømper og sokker skal også være i fokus for at undgå vabler, da det er sokkerne der er i direkte kontakt med din fod. Derfor bør du vælge sokker der kan nedsætte friktionen. Derudover er flere sokker også svedtransporterende og kan derfor holde dine fødder tørre.
 4. Hvor meget eller hvor lidt du har snøret dine snørebånd kan også have betydning. Sørg derfor for at de hverken er snøret for hårdt eller for slapt.
 5. Start altid ud med at gå lidt kortere ture i starten og lad være med at starte ud på en af de lange vandreture helt fra starten.
 6. Vabler kan også komme pga. dårlig fodhygiejne, så sørg for at holde en god fodhygiejne.
 7. Når du går længere ture eller blot står op i længere tid med støvlerne på, så sørg også for også at slappe lidt af engang imellem. Du kan også løsne snørebåndene, så du undgår, at de strammer på foden, og foden kan samtidig få lidt frisk luft. 

Køb dine fritidsstøvler hos Hubertushuset


Hos Hubertushuset er den gode kundeservice altafgørende for os, og derfor bliver du også mødt af vores dygtige og kompetente medarbejdere, når du kommer forbi butikken. De har alle mange års erfaring med netop alt til jagt og fritid, og er derfor de helt rigtige til at hjælpe dig med at finde dine nye fritidsstøvler. 


Kom forbi Hubertushuset og få gode råd og kyndig vejledning til dine næste fritidsstøvler. Eller bestil dem online allerede i dag og modtag dem inden længe.


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com  


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60