Dame Gummistøvler

11 varer

Faldende orden

11 varer

Faldende orden
 1. Aigle Parcours 2 Vario
  Aigle Parcours 2 Vario
  1.899,95 kr.
 2. Aigle Parcours 2 ISO Open
  Aigle Parcours 2 ISO Open
  Før: 2.399,95 kr. Tilbudspris 1.999,95 kr. SPAR: 400,00 kr. (17%)
  Tilbud
 3. Lacrosse Welle Fashion Buckle
  Lacrosse Welle Fashion Buckle
  Før: 699,95 kr. Tilbudspris 400,00 kr. SPAR: 299,95 kr. (43%)
  Tilbud
 4. Gateway Ascot Lady 6"
  Gateway Ascot Lady 6", 3 mm neopren
  649,95 kr.
 5. Gateway Woodwalker 12" 4 mm
  Gateway Woodwalker 12¨ 4 mm
  1.199,95 kr.
 6. Gateway Woodwalker 17 4mm Gummistøvler
  Gateway Woodwalker 17" 4 mm Gummistøvler
  1.199,95 kr.
 7. Gateway Woodstalker Lady 17"
  Gateway Woodstalker Lady 17"
  999,95 kr.
 8. Gateway Goodwood Lady 3 mm
  Gateway Goodwood 16" 3 mm Gummistøvler til Damer - Sort
  649,95 kr.
 9. Muck Arctic Sport II Høj Til Damer
  Muck Arctic Sport II Høj Til Damer
  Før: 1.499,95 kr. Tilbudspris 999,95 kr. SPAR: 500,00 kr. (33%)
  Tilbud
 10. Gateway Woodwalker Lady 7" 4 mm
  Gateway Woodwalker Lady 7" 4 mm
  999,95 kr.
 11. Gateway Rainwalker Lady 6" 4 mm
  Gateway Rainwalker Lady 6" 4 mm
  899,95 kr.
pr. side

Dame Gummistøvler

 

Hos Hubertushuset finder du et stort udvalg af gummistøvler til damer. De er både praktiske og robuste, hvilket gør dem til et oplagt valg, når du skal afsted på jagt.

Gummistøvler er designet til at beskytte fødderne mod regn, mudder og vand, samtidig med at de holder fødderne varme og tørre. Det er især vigtigt i kolde og våde vintermåneder, hvor vandet kan trænge ind i almindelige sko og forårsage ubehagelige fodsår. Gummistøvler til damer er lavet af et blødt og fleksibelt materiale, der former sig efter fodens form og sikrer en god pasform. Gummistøvler er rigtig gode på jagt, specielt hvis vejret er meget vådt, da gummistøvler er 100% vandtætte, hvorimod at vandet godt kan trænge igennem jagtstøvler, hvis det er meget vådt. 


Vælg dame gummistøvler der passer til dig


Der er mange forskellige designs af gummistøvler til damer at vælge imellem, såsom høje støvler, korte støvler, støvler med eller uden lynlås, og meget mere. Der er noget for enhver smag og ethvert formål. Høje støvler er ideelle til de koldere måneder, da de beskytter benene mod vind og kulde. Korte støvler er perfekte til de mildere dage, hvor man ønsker at holde fødderne varme og tørre, men samtidig have mulighed for at bevæge sig frit. Derfor er høje støvler ideelt til vinterens jagtsæson, hvor de korte både er gode til sommerens bukkejagt, revirpleje i foråret, samt efterårets lune jagter.

Der er også gummistøvler til damer, der er designet med ekstra støtte og komfort i tankerne. Disse støvler er lavet med bløde indlæg og polstrede skafter, der giver en ekstra støtte til foden og sikrer en komfortabel pasform. Disse støvler er perfekte til kvinder, der ønsker at bære gummistøvler hele dagen, da de giver en ekstra støtte til foden og beskytter mod fodsmerter. Hvis du ønsker ekstra støtte til dine gummistøvler, men ikke kan finde gummistøvler med den ekstra støtte og komfort, så er det muligt at købe indlægssåler. De kan give mere støtte til foden og gøre gummistøvlen mere behagelig, da den kan aflaste foden bedre. Derudover kan det give en ekstra god pasform.

For pasformen er netop vigtig, når du vælger gummistøvler til damer. Det er bedst at prøve støvlerne på før du køber dem, da nogle støvler kan have en smal eller bred pasform. Dog kan du hos Hubertushuset altid benytte din ret til returnering, hvis varen ikke passer eller er som du forventer. Så tøv ikke med at bestille online og prøv dem i længere tid derhjemme. Hvis du er i tvivl om størrelsen, anbefales det, at du går en størrelse op for at sikre en komfortabel pasform. Det kan samtidig være en god ide at prøve dem med de rigtige strømper, da det godt kan have betydning for størrelsen, da jagtstrømper fx godt kan være tykkere end almindelige strømper. 

 

Gummistøvler til damer med de rigtige egenskaber

 

Nogle gummistøvler fås også med neopren. Neopren gummistøvler er rigtig godt, når du skal bruge dine gummistøvler i koldt vejr, da neopren giver lidt ekstra varme, så du ikke risikerer at fryse.

Derudover er der flere gummistøvler der har en specialudviklet ydersål der sikrer, at du kan stå fast på våde og glatte overflader. Det er altså en skridsikker ydersål flere producenter har udviklet. Samtidig har flere udviklet en smart teknologi, så gummistøvlerne er langt nemmere at få af. 


Hvad skal du bruge dine dame gummistøvler til?


Når du vælger gummistøvler til damer, er det også en god idé at tænke på den aktivitet, du planlægger at bruge støvlerne til. Hvis du for eksempel vil bruge dem til at tage på jagt i vintermånederne, bør du vælge en støvle med god støtte og sikkerhedsfeatures, såsom en skridsikker sål og en robust overdel, samt neopren for ekstra varme. Hvis du vil have støvler til fx fiskeri i løbet af sommeren eller til revirpleje om foråret, så skal du gå efter behagelige og komfortable gummistøvler, der ikke bør have neoprenfor, da dette vil blive for varmt. 


Pleje og vedligeholdelse af gummistøvler


Gummistøvler til damer er nemme at pleje og vedligeholde. De er lavet af et materiale, der er resistent over for slitage og skade, og derfor kan de holde i mange år, hvis de behandles ordentligt. De kan nemt tørres af med en fugtig klud, hvilket gør det nemt at holde dem rene og friske. Derudover er det en rigtig god ide at opbevare sine gummistøvler et tørt, koldt og mørkt sted. 


Hvis du vil være ekstra god mod dine gummistøvler, så har vi også en række plejemidler der fx sikrer at gummiet forbliver smidig og du kan undgå revner. Det gør, at de naturligvis holder i flere år og at du ikke lige pludselig står med vand i støvlerne. Når du skal smøre olien på gummistøvlerne, skal du gøre det med en blød klud eller svamp, så du ikke slider støvlerne mere end højst nødvendigt. Desuden kan det også være en rigtig god ide at imprægnere støvlerne før brug. 


Du finder alt, hvad du skal bruge af pleje- og vedligeholdelsesprodukter hos Hubertushuset.


Er gummistøvler ikke dårlige for miljøet?


Det korte svar er nej. Gummistøvler er faktisk ikke nødvendigvis dårlige for miljøet. Gummistøvler til damer er også miljøvenlige og bæredygtige. Mange producenter tilbyder nu gummistøvler, der er lavet af genbrugsmaterialer, hvilket gør dem til en mere bæredygtig mulighed end almindelige jagtstøvler. Disse støvler er ikke kun bæredygtige, men de er også robuste og holdbare, hvilket gør dem til et oplagt valg for kvinder, der ønsker at tage hensyn til miljøet, samtidig med at de får et kvalitetsprodukt.


Køb dine gummistøvler hos Hubertushuset

 

Gummistøvler til damer kan købes online hos Hubertushuset eller i vores fysiske butik. Vi forhandler en række anerkendte mærker, der tilbyder høj kvalitet og moderigtige designs. Når du køber gummistøvler hos Hubertushuset er du sikret god service, ligegyldigt om du køber online eller i vores fysiske butik. Vi gør altid vores bedste, for at give dig en god og personlig købsoplevelse og hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige gummistøvler. 


Hos Hubertushuset finder du en masse søde og engagerede kollegaer, der både har mange års erfaring og en stor passion for jagt og friluftsliv, og derfor er de klædt helt rigtig på til at hjælpe dig. Du er velkommen forbi til en god snak og professionel rådgivning i forbindelse med dit næste køb af gummistøvler.


På gensyn i Hubertushuset eller på www.hubertushuset.com  


Knæk og bræk!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60