Arrangementer Hubertushuset

Arrangementer i Hubertushuset

I Hubertushuset afholder vi mange spændende arrangementer og salgsaktiviteter i løbet af at helt år. De fleste i - og udenfor butikken , og andre er på skydebaner og jagter.


Herunder kan du læse om nogen af dem.

Udsalg (sommer og vinter, typisk start februar og start juli) – her rydder vi op i ”rester” fra sæsonens kollektioner for at gøre plads til nye kollektioner. Besparelser op til 70%


Jagtegnshold – 
et aftenarrangement, hvor vi inviterer ca. 10 hold med jagttegnselever og deres lærer, fordelt på hele foråret. Her får de en masse nyttig viden omkring våbenrens, valg af det rette våben, hvilket jagttøj skal bruges til hvad m.m.

”Påskefestival” finder sted i forbindelse med Påsken – fire dage, hvor vi endnu engang rydder op for at gøre plads til endnu flere nye kollektioner. ”Påskefestival” skal ses som en ”Mid Season Sale”. Det plejer at være fire hyggelige og travle dage, hvor vi traditionen tro også har åbent i ”Rabatten”. Udover en masse gode tilbud (besparelser op til 70%), så byder vi også på kaffe, vand og øl.

Pralemiddag den 16. maj – en efterhånden fast tradition i Hubertushuset, som vi hverken vil eller kan undvære!  Alle kan komme forbi med deres skudte buk, (hvis man har været heldig samme morgen) og deltage i lodtrækning om mange fede præmier. Vi kårer vinder i mange kategorier, bl.a. første buk, største buk, mest abnorme osv. Derudover byder vi på lidt mad til alle fremmødte. Butikken har også åbent denne dag, hvor man kan komme ind og handle og ikke mindst dele sine oplevelse med andre ligesindede! Man behøver ikke at have skudt noget for at dukke op og se på de mange fine bukke, som ligger på paraden (typisk så ligger der 20-30 bukke).

Roskilde Dyrskue – find os i vores faste telt på Dyrskuet, hvor vi typisk tager meget jagt- og fritidstøj samt fodtøj med. Tre herlige dage med mange gode tilbud og supergod stemning!


Mini Country Fair 
– nok det, som vi er mest kendt for. To dage (2. weekend i august - fredag og lørdag), hvor vi breder os på udendørsarealerne med mange hvide telte. Vi har besøg af ca. 60 leverandører, en kombination af salgstelte og inspiration med nye varer på kryds og tværs af alle varekategorier. Derudover en masse aktiviteter for store og små, konkurrencer m.m. Butikken og ”Rabatten” har selvfølgeligt også åbent, og du vil kunne gøre et kup med de mange tilbud, som butikken og vores leverandører tilbyder! Begge dage er der mulighed for at købe drikke og spise i vores udendørs spisetelte. Besøgstal over to dage: ca. 5.000 kunder fra hele Danmark!

Trofæopmåling v/Sten og Else Breith – tæt på hver måned i løbet af året får vi besøg af Else og Sten, som er vores trofaste samarbejdspartnere på dette område. Under vores arrangementer kan du se, hvornår de besøger os, og her kan du ringe til butikken for at booke tid til en trofæopmåling

Fødselsdag – i september måned fejrer vi vores fødselsdag. Butikken åbnede i 1968, så der er en del gode år på bagen, som skal fejres. Masser af fødselsdagstilbud, leverandørbesøg, konkurrencer, øl/vand/kaffe m.m. Velkommen til!

Tøseaften – en aften i maj og november måned, hvor vi kun inviterer ”tøserne”! Ca. 60-80 kvinder, som kan opleve et godt foredrag, netværke med ligesindede, shoppe varer med gode rabatter m.m. En super hyggelig aften, som vi ikke vil undvære!

Foredrag – Hvert år finder vi en spændende foredragsholder, som kan inspirere med deres livshistorie. Blandt dem, vi har haft forbi butikken er: Falkemanden (vinder af "Alene i vildmarken"), Camilla Ottesen (TV-vært og jæger), Jørgen Skouboe fra Nak & Æd og mange flere! Dette er typisk et aftenarrangement, hvor vi samler ca. 80 personer. 

Jesper Dellgren skydedage – Vi har et super godt samarbejde med Jesper Dellgrens Skydeskole, hvor vi hvert år afholder ”jagter” med 8 kunder ad gangen. ”Jagten” afsluttes med lidt mad og kolde drikke. Vi er med hele vejen.

Vi tager forbehold for ændringer eller aflysning af ovennævnte eller andre arrangementer/salgsaktiviteter, hvis vi føler, at det ikke er forsvarligt at afvikle pga. Covid-19 eller lignende.

Vi glæder os til at se dig!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60