En god dag at gø - Rolf Andersen

Udsolgt
Kun %1 tilbage
SKU
2900000022225

"En god dag at gø" er en lærerig bog om hundetræning fra den anerkendte hundetræner Rolf Andersen.

"En god dag at gø" er en lærerig bog om hundetræning fra den anerkendte hundetræner Rolf Andersen.

Bogen er fyldt med helt præcise råd til jagthundeejeren, og som vanligt i Rolf Andersens hundeverden, venligt og motiverende. Ingen godbidder, men masser af nyttige opgaver, der knytter hund og fører tættere sammen og gør samarbejdet med hunden bedre.

Og er det ikke dagen at gå ud at træne, så kan bogen bruges til “armchairhunting” ved at læse de mange hyggelige og muntre personlige jagtbeskrivelser, hvor Rolf Andersen giver læseren duften af fugtig muld i næsen med historier, som dengang, forfatteren selv måtte ligge og gø for en mink, historien om det formålstjenlige ved at bære hat på andetræk i et område med ugler og meget andet.

Det er i øvrigt ikke kun jagthundeejere. der kan få gavn af bogen. Også ejere af familiehunde af jagtlinjer kan få lige så fint udbytte af øvelserne – og hyggelig gavn af historierne, der måske kan inspirere til at begynde at gå på jagt eller til at apportere for andre.

En god dag af gø er i samme lette sprog som de øvrige bøger af Rolf Andersen, og som i hans foregående bøger er der sider til egne notater. Og så er bogen – som alle Rolf Andersens bøger om hundeliv og hundetræning – smukt illustreret af fotograf Jakob Boserup.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60