Dubarry Kilternan Støvler

3.499,95 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
2900000690129

Dubarry Kilternan Støvler er et par gode støvler, som er et godt og oplagt valg til vinterens kolde måneder, da de både er dejlig varme grundet folieforing og den imiterede pels, samt er vandtætte grundet Gore-Tex.

Dubarry Kilternan Støvler er et par varme støvler til vinterbrug

 

Dubarry Kilternan Støvler er et par fantastiske støvler, som specielt udmærker sig i snevejr. De er produceret i et blødt og åndbart lædermateriale og har stødabsorberende såler, der gør dem meget behagelige og komfortable at have på i længere tid ad gangen. Støvlen er utrolig varm og derfor perfekt til de helt kolde vinterdage. Dubarry Kilternan Støvler har pelsfor, for netop at øge varmen og forhindre sne i at komme ned i støvlerne. 

 

Dubarry Kilternan Støvler har Gore-Tex, hvilket gør støvlerne vind- og vandtætte. Læderet er et såkaldt DryFast-DrySoft vandtæt og åndbart læder. Den indvendige sål har tre lag, inklusiv en folieforing, som der er lagt i støvlen for at isolere mod kulden fra bunden. Det er altså også med til at gøre dem varmere.

 

Inde i støvlen er der monteret et fingertræk, der sørger for at gøre det nemmere at få støvlerne på og dermed gøre indgangen bredere.

 

Dubarry Kilternan Støvler er et par rigtig gode støvler til vinteren, og egner sig særdeles godt som en fritidsstøvle, men kan også godt bruges til mindre krævende jagter.

 

Yderligere informationer om Dubarry Kilternan Støvler

 

- Materiale: Læder

- For: Imiteret pels

- Membran: Gore-Tex

- Indvendig sål med tre lag

- Vandtæt

- DryFast-DrySoft

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60