Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder

3.299,95 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
2900000648227

Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder er de perfekte støvler i læder til jagt, fritid og festivaler, da de er stilrene og har fantastiske egenskaber, som du vil have brug for på våde dage, som fx vind- og vandtæt GoreTex membran.

Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder til de våde dage

 

Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder er et par utrolig flotte og lækre stølver i læder, og i en slim fit version, hvilket betyder, at den er smallere end de normale støvler. 

 

Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder er en god varm støvle, som er foret med GoreTex, og derfor også er både vind- og vandtætte. De er lavet med DryFast-DrySoft læder, som sikrer gode egenskaber. Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder har et par fantastiske såler, som er stødabsorberende, og gør derfor støvlerne super behagelige og meget komfortabelt i bl.a. ujævnt og vådt terræn. 

 

Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder er pæne og fås i kontrastfarver og ser derfor godt ud sammen med fx bukser eller en nederdel. De vil også kunne fungere fint til jagt, da de er komfortable i ujævnt og varierende terræn og samtidig har GoreTex membran, som sørger for at holde vinden og vandet væk fra dine fødder.

 

Yderligere informationer om Dubarry Galway Slimfit Country Støvler i Læder

 

- Materiale: DryFast-DrySoft læder

- Vind- og vandtæt GoreTex

- Knæhøj

- Slim fit

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60