Columbia Peakfreak X2 Outdry

1.099,95 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
2900000686027

Columbias Peakfreak X2 OutDry sko, er en lækker let og vandtæt sko, som giver dig mulighed for at kunne bevæge dig rundt i terrænet uden at tænke over at få våde fødder. Skoen er isoleret med en blød og fjedrende Tech-Lite mellemsål med god stødabsorbering. Perfekt til dig der skal på vandretur eller i hverdagen.

Columbias Peakfreak X2 OutDry sko, er en lækker let og vandtæt sko, som giver dig mulighed for at kunne bevæge dig rundt i terrænet uden at tænke over at få våde fødder. Skoen er isoleret med en blød og fjedrende Tech-Lite mellemsål med god stødabsorbering. Perfekt til dig der skal på vandretur eller hverdagen.

Skoens Tech-Lite mellemsål, er med til at gøre skoen mere stødabsorberende, som er en vigtig fordel, når du skal ud og vandre eller i hverdagen. Ydersålen er en Omni-Grip sål, som er Columbias egen sål, som giver massere af grip i underlaget. Omni-Grip sålens gummiblanding, gør at der ikke bliver efterladt fodaftryk på lyse gulve.

Skoen har mange fede og praktiske funktioner, og en af de vigtigste er skoens membran OutDry, som holder skoen vandtæt. OutDry membranen giver dig en god åndbarhed, så du hele tiden kan have den rette temperatur omkring dine fødder. Dette er vigtigt for at kunne gå lange vandreture eller at du kan fortsætte i længere tid på arbejdet eller fritiden. Skoens skafte er lavet af meget let tekstil og har forstærkede vedhæftninger på ydersiden af skoen som gør at skoen er meget slidstærk og derfor vil det være et par sko du vil have glæde af i lang tid. 


- OutDry membran 
- Vandtæt
- God åndbarhed
- Tech-Lite mellemsål
- Omni-Grib gummisål
- Slidstærk sko med lang levetid 

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60