Vi er stolte af at kunne løfte sløret op for, at vi fra midt august 2017 har fået et nyt tweed mærke i Hubertushuset: ”Chrysalis”!

Om Chrysalis

Chrysalis har produceret det fineste Country and Town overtøj på deres Corby fabrik i hjertet af det britiske landskab siden 1985. I mere end tredive år har Chris Blackmore, MD og grundlægger af selskabet ledet et dedikeret team af dygtige håndværkere i Produktion af beklædningsgenstande. Ved hjælp af traditionelle og specialiserede metoder bestræber de sig på at producere tøj, der kombinerer funktionalitet med det bedste af britisk skræddersyning!

 

Hver stykke beklædning er individuelt håndskåret og lavet af de fineste naturlige fibre, vævet på de britiske øer. Hvert produkt indeholder en vandtæt og åndbar membran samt mellemlag for ekstra varme og beskyttelse – nogle er Teflon coatede – hvilket sikrer at jægeren er tør og føler sig godt tilpas og ikke mindst har en 100% god komfort hele tiden.

Chrysalis er leverandør til nogle af de fineste butikker rundt omkring i hele verden, og anerkendes globalt som et førende brand inden for tweed beklædning til Jagt- og outdoor.

I Hubertushuset har vi valgt at tage en mindre ”basis” prøvekollektion hjem (veste og jakker), til damer og herrer. Ud fra denne kollektion kan man som kunde vælge den rigtige størrelse, pasform og ikke mindst alle de personlige tilpasninger, som: farve, kvalitet, foer, knapper, jakke/vest længde, lomme placering mm, med andre ord så har man mulighed for at købe en ”skræddersyet” løsning, ”one of a kind”.

Det er i virkeligheden en meget let proces:

  1. Kom ned til butikken, se og prøv!
  2. Spørg efter en ”Chrysalis ekspert” (vi har sikret at vedkommende er ”uddannet” i at tage mål, rådgive mm.)
  3. Hvis du er mere end bare nysgerrig og har lyst til at bestille og købe et Chrysalis tweed produkt, så udvælges/besluttes de rette tilpasninger
  4. Et par dage efter får man en pris på det færdige produkt efter div. tilpasninger, og hvis der fortsat er interesse for at købe/bestille, indbetales et aftalt depositum.
  5. 5-6 uger efter bestilling, modtages det færdige produkt, som prøves i samråd med vores Chrysalis ekspert.
  6. Når og hvis alt er som det skal være, så betales resten af produktets pris
  7. Tillykke med dit helt egen og unikke kvalitetsprodukt fra Chrysalis!

Vi glæder os til at se dig i butikken ☺.

 

Inspirationsbilleder fra Chrysalis:

Arrangementer & Nyt Se alle

Betalingsikoner

dankortedankortvisa mastercard maestro jcb  american

Salgs- og handelsbetingelser