Laksen

Varer 1-20 af 79

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-20 af 79

Side
pr. side
Faldende orden
  1. Laksen Thermal Bottle Natural Leather, 0,5liter
    Laksen Thermal Bottle Natural Leather, 0,5liter
    800,00 kr

Varer 1-20 af 79

Side
pr. side
Faldende orden

Laksen – Historien

I starten af 1977, havde Laksen Sporting en lille egen produktion af kvalitetsbeklædning til jagt og fluefiskeri, og ikke mindst håndlavet fluestænger. Alt blev designet, produceret og solgt i Danmark.
I 1979-1980 ændrede dette sig hurtigt, da Laksen Sporting fik den første europæiske licens til fremstilling af tøj med vandtæt Gore-Tex teknologi. Som en af de første mærker, der kunne tilbyde vandtæt beklædning til jægere og fluefiskere i Europa, voksede Laksen Sporting hurtigt, og eksporteventyret startede.
Beklædning til jagt og skydning blev snart størstedelen af forretningen, og i slutningen af 90’erne var fokus udelukkende på jagt.

I 1999 introducerede Laksen de første lette, vandtætte og åndbare tweed-produkter i ren uld, som førte til omfattende vækst og som Laksen er så kendt for den dag idag.

Laksen – Perfektionen af tradition og teknologi

I næsten 20 år har Laksen Sporting samarbejdet med Lovat Mill i Skotland – anerkendt som ”the home of tweed”.

I Skotland har man næsten 200 års erfaring i fremstilling af de bedste, smukkeste og stærkeste tekstilmaterialer i uld af den fineste slags. I ligeså lang tid er materialerne blevet gennemtestet af jægere under alle vejrforhold.

I dag er produktionen blevet langt mere sofistikeret, innovativ og miljøvenlig, men bygger stadig på de samme traditioner og samme grundsten.

Igennem årene er funktionaliteten og kvaliteten udviklet og forbedret og i dag producerer Laksen eksklusiv jagtbeklædning og tilbehør i allerbedste kvalitet.

Laksen – Stilfuldt, Funktionelt, Slidstærkt

Laksens målsætning er, at udvikle det bedste mulige tøj og tilbehør til enhver form for jagtsituation under alle tænkelige vejrforhold.

Kollektionen tilbyder jagtbeklædning og tilbehør til alle typer jagt. En stor del af kollektionen er stadig dedikeret til Laksens varemærke – lette, vandtætte og åndbare præstationsprodukter i fin skotsk tweed. Laksen tilbyder formentligt markedet største sortiment af tweed beklædning i højeste kvalitet.

Om du skal på fysisk krævende højlandsjagt eller mere stillestående jagt med riflen eller haglgeværet egner tweed sig perfekt. Det er top funktionelt, slidstærkt og ikke mindst utrolig stilfuldt.

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60