Garmin

6 varer

Faldende orden

6 varer

Faldende orden
pr. side

 

Garmin 

Er du på udkig efter satellitteknologi? Amerikanske Garmin har siden 1989 specialiseret sig i innovative GPS-teknologier.

I serien af avancerede ure finder du Garmin Tactix Delta Solar Edition GPS ur. Et lækkert GPS-smartwatch med solcellelinse, taktisk kortlægning, musik og træningsfunktioner.

Bestseller uret

Vores bestseller er Garmin Instinct Solar GPS ur Tactical Edition Moss. Uret, der kan følge med hele vejen. Uanset, hvor langt, du skal. Instinct Solar har en række sportsapps og WAYPOINT, så du altid kan finde tilbage til dit udgangspunkt. Med PULSE OX kan du tjekke, hvor godt din krop absorberer ilt. Med dobbelt positionsformat kan du synkronisere din placering med andre.

Garmin action kamera

Søger du et Garmin action kamera? Hubertushuset har det populære Garmin Virb Ultra 30. Et vandtæt kamera med ultra HD video, som kan tage op til 128 GB micro SD kort. Kameraet har en række skarpe features – herunder 1,75” touch screen, så du kan se det, der optages.

Vores Garmin InReach er en satellitkommunikator i ministørrelse. Den hjælper dig med at holde kontakten, når du er offline. InReach kan tilkobles det 100 % globale iridium netværk og sende SOS til det døgnbemandede GEOS. Da kan du altid komme i kontakt med omverdenen, dele din lokation og få opdateringer på vejret.

Om Hubertushuset

Hubertushusets dygtige medarbejdere har mange års erfaring og en stor viden om GPS udstyr. Vores sortiment er nøje sammensat med fokus på brugervenlighed, robusthed og ydeevne. Vi vil med glæde rådgive og vejlede dig, så du får det helt rigtige udstyr.

Du er altid velkommen i vores fysiske butik i Ringsted og i vores online shop på www.hubertushuset.com Begge steder er der masser af gode tilbud, så vi sikrer, at dit køb af kvalitetsudstyr bliver både nemt, bekvemt og billigt. Vi har lynhurtig levering og gratis returnering

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60