Fjällräven

3 varer

pr. side
Faldende orden
Filtrer

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Fjällräven Est. 1960 T-Shirts Woman
  Fjällräven Est. 1960 T-Shirts Woman
  Før: 399,95 kr Tilbudspris 299,95 kr SPAR: 100,00 kr (25%)
  Tilbud
 2. Fjällräven High Coast Dress Woman
  Fjällräven High Coast Dress Woman
  599,95 kr
 3. Fjällräven High Coast Strap Dress Woman
  Fjällräven High Coast Strap Dress Woman
  Før: 649,95 kr Tilbudspris 299,95 kr SPAR: 350,00 kr (54%)
  Tilbud

3 varer

pr. side
Faldende orden

Fjällräven – Historien

I 1960 i Örnsköldsvik i Sverige startede det hele med, at en ung Åke Nordin fik ideen om, at lave et firma der ved hjælp af outdoor udstyr skulle gøre naturen tilgængelig for mange flere mennekser. En rygsæk med aluminiumsramme var hans første produkt. Målet var en komfortabel rygsæk der kunne indeholde al hans grej og missionen lykkedes. Gennem 60’erne og 70’erne udviklede sortimentet sig markant og omfattede nu både telte, soveposer, jakker og bukser. I 80’erne og 90’erne blev Fjällräven kendt i hele Skandinavien og derefter hele Europa. Åke Nordin havde skabt noget stort, men hans drøm om, at få endnu flere mennesker ud i naturen havde stadig potentiale. Den drøm fik han selv til at gå i opfyldelse i 2005 med første udgave af ”Fjällräven Classic” – en 110 km lang vandretur gennem det nordlige Sverige. Åkes overbevisning om, at ”jo flere mennesker der færdes i og elsker naturen, jo flere er vi til at beskytte den” har siden da vokset sig større og større år for år.

 

Fjällräven – Innovation og bæredygtighed

Fjällräven designet deres produkter med omtanke og til at blive brugt igennem et langt liv. De går aldrig på kompromis med kvaliteten og stræber altid efter mere innovative og bæredygtige løsninger. Det indbefatter blandt andet at Fjällräven bruger genanvendte og økologiske materialer og PFC-fri imprægnering i deres produkter.

 

Fjällräven – Forever Nature

”Ved at producerer på naturens betingelser, ved at udvikle tøj og udstyr, der holder i generationer og ved at introducere flere mennesker til naturen og dens utallige fordele, håber vi at efterlade lejren i bedre stand, end da vi kom”

Vores fremtid og naturens fremtid er uløseligt forbundne. Det er naturen vi kommer fra og den vil altid være målet.

”Vi besejrer ikke bjerge, tæmmer ikke floder og behersker ikke vejret. Vi går roligt. Vi træder varsomt. Vi værdsætter altid besøget der, og glæder os til at vende tilbage, når vi ikke er der.”

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60