BLACK FRIDAY HOS HUBERTUSHUSET

Hubertushuset fejrer også denne store amerikanske dag. Og det gør vi med masser af vilde tilbud i både vores fysiske butik og i vores webshop. Tilbuddene vil være unikke; og mange af dem helt ekstraordinære. Så slå til med det samme, så du er sikker på at få den gode pris. Black Friday 2022 vil være således, at du i butikken kan handle de gode tilbud fredag den 25/11 og lørdag den 26/11. På vores webshop er det den 25, 26 og 27/11. Og her er et lille fif, tilmeld dig vores begivenhed på facebook, så deltager du både i konkurrencen om nogle gavekort, men det kunne også sagtens være, at Black Friday i Hubertushuset startede lidt tidligere derinde. VILDE LEVERANDØR TILBUD


TYVSTART TILBUD

BLACK FRIDAY KONKURRENCE

Allerede inden Black Friday er i gang, så har du mulighed for at vinde fede præmier. Vi trækker lod om 2 gavekort på henholdsvis 1.500,- og 500,- kr. blandt alle, der "deltager" i vores Facebook begivenhed. 

Et godt fif! Det kan godt betale sig at være med her, det er gratis, og du kan være heldig at få adgang til alle de gode tilbud før alle andre! Fristende? Så klik dig ind herunder. 
Black Friday hos Hubertushuset

Hubertushuset fejrer også denne store amerikanske dag. Og det gør vi med masser af vilde tilbud i både vores fysiske butik og på vores webshop. Så hvis du står og mangler nyt jagttøj, et nyt våben eller noget nyere og mere moderne grej, så er det altså til Black Friday, at du kan shoppe alle de gode tilbud hos Hubertushuset. Tilbuddene vil være unikke, og mange af dem helt ekstraordinære. Så slå til med det samme, så du er sikker på at få den gode pris. På Black Friday har vi hos Hubertushuset endnu flere og endnu bedre tilbud, end vi plejer at have resten af året. Derfor vil det altså være en absolut festdag for den jæger, der elsker at spare penge. Mange andre tilbudsdage ligger spredt ud over året, men Black Friday ligger på det perfekte tidspunkt af året, hvor du sikkert har et stort behov for at købe. Både for at kunne købe julegaver til ekstra skarpe priser, men også fordi vi er inde i den bedste tid, nemlig tiden med jagt. Her opdager rigtig mange jægere hvert år, at de mangler et eller andet. Og derfor er der ikke noget mere naturligt end at få det hele klaret til overkommelige priser på Black Friday. Hos Hubertushuset har vi forberedt os på Black Friday i lang tid. Det skyldes, at vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse og de allerbedste tilbud på. Vi vil faktisk gerne give dig de bedste tilbud året rundt, men ved Black Friday bliver vores fantastiske kunder forkælet ekstra meget. Du kan både handle online eller i vores fysiske butik, men tilbuddene, ja de bliver først afsløret til Black Friday, så du må vente i spænding indtil da. Vi kan dog godt love, at vi har masser af gode tilbud der blot venter på dig. Black Friday 2022 vil være således, at du i butikken kan handle de gode tilbud fredag den 25/11 og lørdag den 26/11. På vores webshop er det den 25, 26 og 27/11. Og her er et lille fif, tilmeld dig vores begivenhed på Facebook, så deltager du både i konkurrencen om nogle gavekort, men det kunne også sagtens være, at Black Friday i Hubertushuset startede lidt tidligere derinde.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et fænomen fra USA, der betegner fredagen efter Thanksgiving. Det er traditionelt set dagen, der betragtes som dagen, hvor julehandlen starter. Dagen markeres derfor med fænomenale tilbud og store besparelser. Hvorfor dagen lige præcis er blevet navngivet Black Friday, er der flere gode forklaringer på. En af de mest brugte historier er, at dagen blev døbt Black Friday, fordi der var sort af mennesker både på gaderne og i butikkerne, samtidig med at bilerne kørte fra butik til butik. En anden forklaring fra detailhandlerne var, at de generelt ikke tjente penge fra januar til november, og derfor var Black Friday den dag, hvor de markerer, at de begyndte at have sorte tal på bundlinjen i stedet for røde tal. Hvilken af forklaringerne, du er mest tilhænger af, skal stå dig frit for. Black Friday startede tilbage i USA i 1960’erne. Et par enkelte butikker valgte at holde længere åbent, og havde derudover sat priserne enormt meget ned på nogle forskellige varer. Naturligvis var kunderne glade for dette tiltag, og faktisk har det eksisteret i USA lige siden. I 1980’erne, altså godt 20 år senere, var Black Friday tilnærmelsesvis blevet en helligdag for mange i USA. Store dele af verden har efterfølgende fulgt trop. I Danmark begyndte få danske webshops i 2013 at indføre Black Friday, og det er sidenhen blevet et større og større fænomen i Danmark. Black Friday giver i mange sammenhænge anledning til travlhed både online, men bestemt også i de fysiske butikker, hvor der kan opstå lange køer i håbet om at få fat på alle de gode tilbud.

Hubertushusets gode råd til Black Friday

Lav en indkøbsliste
Det kan være en rigtig god ide at have en liste liggende over de produkter, som kunne være relevante for dig at købe. Det gælder både, hvis du shopper fra sengen, eller du er ude i den fysiske butik. Der er altid et væld af gode tilbud, og derfor kan du også nemt blive fristet til at købe nogle af de tilbud, som du ikke har brug for. Med en plan kan du gå efter de produkter, som du virkelig mangler og undgå impulskøb, som du vil ærgre dig over senere.

Saml ønskelister og få klaret julehandlen på Black Friday hos Hubertushuset
Juletiden kan for mange være en lidt stressende tid og for rigtig mange en dyr tid. Dog er der hjælp at hente. Hvis du samler alle ønskelisterne fra venner og familie, så har du mulighed for at få klaret julegaveshoppingen i god tid, og du kan slappe af i december og julehygge. Derudover kan det netop hjælpe på økonomien, hvis du går efter alle de gode tilbud, som vi har hos Hubertushuset i forbindelse med Black Friday. Du skal dog være meget opmærksom på udvidet returret, så dine venner og familie kan bytte gaven, hvis farven, størrelsen eller noget andet mod forventning er forkert. Hos Hubertushuset bytter vi julegaver frem til januar, og derfor behøver du ikke at tænke over dette, hvis du handler julegaver hos os.

Tilmeld dig Hubertushusets nyhedsbrev
Hvis du ønsker at modtage alle de gode Black Friday tilbud direkte i indbakken, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde er du sikker på, at du ikke går glip af de gode tilbud. Hvis du er heldig, så får du information om nogle tilbud før andre og en masse andre fordele.

Følg Hubertushuset på de sociale medier
Hvis du er en af de mange danskere, der bruger sociale medier, så har du også mulighed for at følge med netop der. Vi lægger løbende gode tilbud, konkurrencer m.v. op på Facebook og Instagram, så følg med der. Vi har også oprettet en begivenhed på Facebook. Hvis du trykker “deltager” på begivenheden, så bliver du løbende holdt opdateret på alle de Black Friday aktiviteter, som vi har hos Hubertushuset. Du kan læse meget mere om alle fordelene, som fx konkurrencer og ekstra gode tilbud, inde på begivenheden på Facebook.

Stå tidligt op eller gå sent i seng
Mange oplever desværre, at de varer, som de havde tænkt sig at købe, er udsolgte, fordi man først handler sidst på dagen. For rigtig mange webshops starter Black Friday allerede ved midnat. Hvis du derfor vil være næsten sikker på at få fat i de gode tilbud, så skal du altså være sent oppe og sidde klar ved tasterne allerede kl. 00.00. Vil du derimod gerne ud i en fysisk butik, så skal du sætte vækkeuret til tidligt på morgenen, for her skal du helst stå klar, allerede inden butikken åbner. På den måde kan du sikre dig, at du er en af de første, der kommer ind, når dørene åbner og forhåbentlig få fat på alle de gode tilbud.

Se længere ud i fremtiden
Det kan være en rigtig god idé at se længere ud i fremtiden, inden du skal shoppe på Black Friday. Ofte køber man kun det, som man står og mangler her og nu, men det kan faktisk være en rigtig god idé at se efter noget, som du kan få brug for senere på året. Det kan være, at du er blevet inviteret på en fin julejagt, hvor du skal have tweed jagttøj på, eller måske mangler du en håndkikkert, skydestok eller lignende til sommerens bukkejagt i maj. Tænk længere ud i fremtiden og køb alt du mangler til Black Friday, mens der er gode tilbud og spar en hel del penge senere på året.

Forkæl dig selv på Black Friday hos Hubertushuset

Black Friday i Hubertushuset er en unik mulighed for at være lidt ekstra sød ved dig selv. Måske trænger dit jagttøj til en opgradering, eller også har du været på udkig efter den helt perfekte riffel i længere tid. Et par gode jagthandsker er heller ikke til at tage fejl af, eller måske mangler du ligefrem et par gode jagtstøvler eller gummistøvler. Uanset hvad, så lover vi, at vi finder de bedste tilbud frem på et stort udvalg af vores varer. Hvem ved, måske er du heldig, at lige præcis det, du står og mangler, kommer på udsalg. Det kan også være, at din ægtefælle eller kæreste mangler noget nyt til garderoben eller nyt grej. For at forkæle dig selv kan det være en rigtig god idé at kigge efter tilbud på nogle af de produkter, som du elsker. Hvis du ved, at du hvert år skal have nye jagtstrømper, fordi du elsker at gå i dem og bruger dem hele tiden, så kig efter tilbud på netop dem til Black Friday. Du har måske også kigget på den perfekte jagtjakke, som måske er sat ekstra meget ned til Black Friday hos Hubertushuset. Du kan altså på denne dag købe både kendte produkter eller helt nye. Og det er på Black Friday, at du kan forkæle dig selv ekstra meget og så ovenikøbet med rigtig god samvittighed, for du har fået det hele til den halve pris - i hvert fald hvis du er en af de gode tilbudsjægere. Rigtig god tilbudsjagt!

Hubertushuset A/S | Roskildevej 239 | 4100 Ringsted | Info@hubertushuset.com | +45 57 61 13 60